dinsdag 11 mei 2010

Installateurs Zonnepanelen Limburg: Klima Solar


Klima Solar is een installateur van zonnepanelen in Oost Vlaanderen die zowel voor particulieren als professionals werkt.

Het is een onderdeel van de overkoepelende organisatie Klima-Service, die bv. ook windenergie oplossingen aanbiedt. Ze zijn ook een officiële partner van Fronius service.

Klimaservice Bvba
Patrick Goethals
Kruisstraat 61B - 9930 Zomergem
Tel. 09/372 49 05
Fax 09/372 49 06
info@klima-service.be

donderdag 6 mei 2010

Installateurs Zonnepanelen Limburg: Verisol


Verisol is één van de plaatsers van zonnepanelen in Limburg die hun dienst verlenen aan particulieren, KMO's en grote firma's.

Ondanks hun vestiging in Limburg, is deze firma ook werkzaam in Antwerpen, Oost Vlaanderen, Brussel en Vlaams Brabant.

Momenteel zijn ze in staat 4 installaties per dag te installeren.

Elke installatie die ze uitvoeren wordt geoptimaliseerd naar hoge opbrengsten voor een hoger financieel rendement. Indien mogelijk werken ze met de nieuwste generatie omvormers met hoge efficiënties en onze panelen en omvormers komen van marktleiders met goede produkten en jarenlange ervaring.

De zonnepanelen installaties worden uitgevoerd door professionele en zeer ervaren dakwerkers en elektriciens met veel aandacht voor kwaliteit en afwerking.

Je kan hen contactern op 0800 62226 of via email: info@verisol.be

Verisol
provincie Antwerpen
Wijngaardberg 13
2491 Olmen, Balen

Verisol
provincie Vlaams-Brabant
Bredepleinstraat 135
3190 Boortmeerbeek

Verisol
provincie Limburg
Grendelbaan 17 bus 3
3590 Diepenbeek

zondag 2 mei 2010

Installateurs Zonnepanelen Limburg: TriEco


TriEco biedt oplossingen om de operationele kosten van energie te drukken. Aanzienlijke besparingen kunnen u toelaten om de negatieve gevolgen van de stijgende energieprijzen op te vangen of teniet te doen. U kiest hierbij welke insteek u prefereert. U kan starten met het gedetailleerd meten (wie/wat, hoeveel, wanneer & waar?) van het verbruik van elektriciteit, gas, water en olie en het ingrijpen in het energieverbruik. U kan opteren voor het inzetten van technologie om met beperkte investeringen het elektriciteitsverbruik van uw verlichting te drukken. Ten slotte kan u ook opteren voor het genereren van hernieuwbare energie om zoveel mogelijk zelf te voorzien in uw stroombehoefte.

"Groene stroom kan een derde goedkoper"

Het huidige subsidiesysteem voor groene stroom in Vlaanderen is niet efficiënt. Er is sprake van oversubsidiëring. Dat zegt Febeliec, de federatie van industriële energieverbruikers. Groene stroom kan 30 procent goedkoper, stelt de federatie.

Het huidige systeem van groenestroomcertificaten is te duur, aldus Peter Claes, topman van Febeliec. "Nu krijgen alle technologiën dezelfde steun, terwijl bijvoorbeeld biobrandstoffen een lagere kost hebben en die steun minder nodig hebben".

Evolutie technologie
Naast duur is het systeem ook te statisch, zeggen de industriële verbruikers. Er wordt geen rekening gehouden met de marktprijs van elektriciteit en met de evolutie van de technologie. "Het huidige systeem is te duur en te statisch. Het maakt het voor nieuwkomers op de energiemarkt moeilijk", aldus Claes.

Efficiënter
Met een efficiënter systeem zou dezelfde hoeveelheid groene stroom 30 procent goedkoper kunnen, of met hetzelfde budget zou 50 procent meer groene stroom kunnen worden geproduceerd, argumenteert Febeliec. "Wij zijn voorstander van groene stroom, maar willen dat het op een efficiëntere manier gebeurt". (belga/eb)
02/05/10 17u00
Bron: http://www.hln.be